АНТИОКСИДАНТНІ ВЛАСТИВОСТІ ЕКСТРАКТІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
DOI:
https://doi.org/10.18524/2304-0947.2014.2(50).38961Ключові слова:
рослинні екстракти, гепатопротектори, антиоксидантна активність, поліфенольні сполуки, флавоноїдиАнотація
Досліджено антиоксидантну активність екстрактів з рослинної сировини, що володіє гепатопротекторними властивостями. Зроблена порівняльна оцінка між вмістом поліфенольних сполук і флавоноїдів у зазначених екстрактах та їх антиоксидантною активністю.##submission.downloads##
Опубліковано
2015-03-11
Як цитувати
Khoma, R. E., Chebotaryov, A. N., Toporov, S. V., & Lyashenko, K. I. (2015). АНТИОКСИДАНТНІ ВЛАСТИВОСТІ ЕКСТРАКТІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ. Вісник Одеського національного університету. Хімія, 19(2(50), 44–49. https://doi.org/10.18524/2304-0947.2014.2(50).38961
Номер
Розділ
Статті
Ліцензія
Авторське право (c) 2015 Вісник Одеського національного університету. Серія: Хімія
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Правовласниками опублікованого матеріалу являються авторський колектив та засновник журналу на умовах, що визначаються видавничою угодою, що укладається між редакційною колегією та авторами публікацій. Ніяка частина опублікованого матеріалу не може бути відтворена без попереднього повідомлення та дозволу автора.
Публікація праць в Журналі здійснюється на некомерційній основі. Комісійна плата за оформлення статті не стягується.