АНТИОКСИДАНТНІ ВЛАСТИВОСТІ ЕКСТРАКТІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ

Автор(и)

  • R. E. Khoma Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, кафедра аналітичної хімії, Ukraine https://orcid.org/0000-0002-5312-6382
  • A. N. Chebotaryov Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, кафедра аналітичної хімії, Ukraine https://orcid.org/0000-0002-8729-1810
  • S. V. Toporov Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, кафедра аналітичної хімії, Ukraine
  • K. I. Lyashenko Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, кафедра аналітичної хімії, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.18524/2304-0947.2014.2(50).38961

Ключові слова:

рослинні екстракти, гепатопротектори, антиоксидантна активність, поліфенольні сполуки, флавоноїди

Анотація

Досліджено антиоксидантну активність екстрактів з рослинної сировини, що володіє гепатопротекторними властивостями. Зроблена порівняльна оцінка між вмістом поліфенольних сполук і флавоноїдів у зазначених екстрактах та їх антиоксидантною активністю.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-03-11

Як цитувати

Khoma, R. E., Chebotaryov, A. N., Toporov, S. V., & Lyashenko, K. I. (2015). АНТИОКСИДАНТНІ ВЛАСТИВОСТІ ЕКСТРАКТІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ. Вісник Одеського національного університету. Хімія, 19(2(50), 44–49. https://doi.org/10.18524/2304-0947.2014.2(50).38961

Номер

Розділ

Статті