СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА АЛІМА АБДУЛ-АМІДОВИЧА ЕННАНА - Хома, Р. Є. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2022)
Колектив Фізико-хімічного інституту захисту навколишнього середовища і людини МОН України та НАН України (ФХІЗНСІЛ МОН і НАН України) з глибокою скорботою сповіщає, що 03 серпня 2022 року після довготривалої важкої хвороби пішов з життя директор ФХІЗНСІЛ МОН і НАН України, відомий вчений, заслужений діяч науки і техніки України, доктор хімічних наук, професор Алім Абдул-Амідович Еннан.