ВПЛИВ ПРИРОДИ НОСІЯ ТА ЛІГАНДІВ НА РЕГЕНЕРАЦІЮ КОБАЛЬТА(II) В РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ ОЗОНУ - Truba, A. S.; Rakitskaya, T. L.; Karazhekova, E. D. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2014)
Встановлено вплив природи носія та лігандів на кінетику розкладу озону кобальтом(ІІ) та його здатність регенеруватися.