КООРДИНАЦІЙНІ СПОЛУКИ РІЗНИХ СОЛЕЙ МІДІ(ІІ) З 4-ФЕНІЛСЕМІКАРБАЗИДОМ - Koksharova, T. V.; Gritsenko, I. S.; Samburskiy, S. E.; Baranov, M. O. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2016)
Синтезовано комплекси хлориду, нітрату, сульфату, валерату, бензоату, оксалату та фталату міді(ІІ) з 4-фенілсемікарбазидом. Добуті сполуки охарактеризовані методами хімічного аналізу, 14 спектроскопії та термогравіметрії.