СОРБЦІЙНО-ЛЮМІНЕСЦЕНТНЕ ВИЗНАЧЕННЯ МОРИНУ У РОСЛИННІЙ СИРОВИНІ - Beltyukova, S. V.; Bytchkova, A. A. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2016)
Розроблена методика визначення морину, яка заснована на використанні власної твердофазної люмінесценції морину, посиленої в присутності скандію (III). Межа визначення морину на сорбенті становить 510-8 моль/л.