СУЧАСНІ УЯВЛЕННЯ ПРО ПРИЄДНАННЯ МОЛЕКУЛЯРНИХ ГАЛОГЕНІВ ДО ПОДВІЙНОГО КАРБОН-КАРБОНОВОГО ЗВ’ЯЗКУ - Veduta, V. V.; Anikin, V. F.; Fed’ko, N. F. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2016)
Розглянуто сучасні підходи до інтерпретації механизму реакції приєднання молекулярних галогенів до алкенів. Показано актуальність досліджень стереохімії приєднання з метою формування більш загальної моделі електрофільного галогенування.