КОЛОЇДНО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СУСПЕНЗІЙ ТВЕРДИХ РОЗЧИНІВ ФОСФІНОКСИДУ РІЗНОРАДИКАЛЬНОГО В ПАРАФІНІ - Perlova, O. V.; Chernetskaya, V. V. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2015)
Встановлено вплив складу твердої і рідкої фаз на деякі колоїдно-хімічні властивості (крайовий кут змочування, динамічна в’язкість, дисперсність, питома поверхня) суспензій твердих розчинів фосфіноксиду різнорадикального (ФОР) в парафіні. Визначена концентрація твердого розчину ФОР в парафіні, оптимальна для використання цього реагенту в якості носія при флотаційному вилученні сполук рідкісних металів.