СИНТЕЗ АНГІДРИДУ ТА ІМІДУ 3-ФТОРО-1,8-НАФТАЛІНДИКАРБОНОВОЇ КИСЛОТИ - Fedko, N.F.; Anikin, V.F. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2015)
Послідовністю перетворень “нафталевий ангідрид  – 3-нітронафталевий ангідрид  – 3-амінонафталевий ангідрид – 3-фторонафталевий ангідрид – 3-фторонафталімід” отримано ангідрид та імід 3-фторо-1,8-нафталіндикарбонової кислоти.