ВИКОРИСТАННЯ ОФІСНОГО СКАНЕРУ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ЦИФРОВИХ ЗОБРАЖЕНЬ ОБ’ЄКТІВ АНАЛІЗУ ТА КОМП’ЮТЕРНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ЇХ КОЛІРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК - Желтвай, І. І.; Тимухін, Є. В.; Хома, Р. Є.; Водзінський, C. В. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2022)
Розглянуто деякі методичні питання отримання цифрових зображень поверхонь об’ємних об’єктів (рідини, тверді тіла, порошки) за допомогою офісного сканеру з їх подальшою обробкою в графічному редакторі з метою визначення колірних характеристик.