СИНТЕЗ, БУДОВА ТА ВЛАСТИВОСТІ ЦИС-ТЕТРАХЛОРОДИ-Μ-КАРБОКСИЛАТА ДИРЕНІЮ (III) З ІНДОЛІЛ-3-ОЦТОВОЮ КИСЛОТОЮ - Golichenko, A. A.; Petrosyan, Y. S.; Shtemenko, A. V. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2014)
Розроблено методику синтезу цис-тетрахлороді-μ-карбоксилату діренію (III) з індоліл-3-оцтовою кислотою, досліджені властивості отриманої речовини. Методами елементного аналізу, ЕСП та ІЧ-спектроскопії, а також термогравіметрії підтверджено склад та будову отриманої комплексної сполуки.