КІНЕТИКА ПОЛІМЕРИЗАЦІЇ ОЛІГОМЕРНИХ СИСТЕМ З ПІДВИЩЕНОЮ В’ЯЗКІСТЮ - Savin, S. N. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2014)
Розроблена методика визначення швидкості полімеризації на початкових і середних стадіях процесу з використанням спеціальних ділатометрів для систем з підвищеною в’язкістю. Запропоновано засоби розрахунку теплофізичних параметрів для визначення задовільних об’ємів досліджуваних олігомерних систем.