6- ТА 7-АМІНОМЕТИЛ-11H-ІНДЕНО[1,2-b]ХІНОКСАЛІН-11-ОНИ – СИНТЕЗ, АФІНІТЕТ ДО ДНК ТА ТОКСИЧНІСТЬ - Duma, H. I.; Sazonov, K. D.; Liakhov, L. S.; Toporov, S. V.; Liakhov, S. A. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2020)
Синтезовані нові похідні інденохіноксаліну – 6-амінометил-11H-індено[1,2-b]хіноксалін-11-они та 7-амінометил-11H-індено[1,2-b]хіноксалін-11-они, показано, що вони є інтеркаляторами ДНК з афінітетом на рівні противірусного агенту та індуктору інтерферону аміксину та в цілому менш токсичні за нього, що зумовлює доцільність їх подальшого дослідження як потенційних противірусних агентів.