СИНТЕЗ ТА ВЛАСТИВОСТІ ТЕТРАОКТИЛАМОНІЙНИХ СОЛЕЙ 4,5-ДИЗАМІЩЕНИХ НАФТАЛІМІДІВ - Fed’ko, N. F.; Shevchenko, M. V.; Mokrukha, І. S.; Veduta, V. V. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2018)
Синтезовано ряд тетраоктиламонійних солей 4,5-дизаміщених нафталімідів, які є зручними донорами 4,5-дизаміщеного нафталімідного фрагменту в м’яких умовах.