ЕЛЕКТРОКАТАЛІЗАТОРИ НА ОСНОВІ Ni-, Co-ШПІНЕЛЕЙ - Fedoruk, K. A.; Ivanenko, I. N.; Astrelin, I. M.; Burmak А. P. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2016)
Досліджено структурно-адсорбційні та електрокаталітичні властивості нікол-кобальтових шпінелей, синтезованих методом співосадження Ni(NO3)2 та Co(NO3)2 за різних умов: рН, вид осаджувача (NaOH, NH4OH), тривалість старіння зразків шпінелей. Вперше встановлено функціональний вплив умов синтезу на структурно-адсорбційні та електрокаталітичні властивості одержаних зразків шпінелей.