ПОЛІМЕРНИЙ КОМПОЗИЦІЙНИЙ МАТЕРІАЛ ДЛЯ АНТИКОРОЗІЙНИХ ПОКРИТТІВ - Khromyshev, V. A. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2016)
Робота присвячена розробці антикорозійних покриттів на основі ненасичених поліестерних олігомерів та відходів промисловості. Встановлені оптимальні рецептури полімерних композиційних матеріалів (ПКМ) та досліджено вплив механоак-тиваційної обробки наповнювача на хімічну стійкість розроблених ПКМ.