ПОРФІРИНИ З 1,4-БЕНЗОДІАЗЕПІНОВИМИ ЗАМІСНИКАМИ - Pavlovskaya, T. V.; Ishkov, Yu. V.; Mazepa, A. V.; Pavlovsky V. І. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2016)
Взаємодією похідних лезо-заміщених порфіринів з гідразидом 7-бром-2-оксо-5-феніл- 2,3-дигідробензо[e][1,4]діазепін-1-іл)-оцтової кислоти отримана низка нових сполук - потенційних протипухлинних агентів.