МЕТОДИ УТИЛІЗАЦІЇ СТАЛИВАРНИХ ПИЛОВИХ ВІДХОДІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ ЦИНКУ - Kuczynska, Iwona (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2016)
У металургійному виробництві виробляється значна кількість сталеливарного пилу з підвищеним вмістом цинку, яка вважається відходом виробництва. У статті представлені різні методики відновлення цинку з відходів, які використовуються в різних країнах світу. У статті представлена методика BREF, визнана в ЄС як одна з кращих, — технологія відновлення цинку із сталеливарних пилових відходів.