РОЗВИТОК ПІДХОДІВ ДО ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЛЮМІНЕСЦЕНЦІЇ ЛАНТАНІДІВ У КОМПЛЕКСНИХ СПОЛУКАХ З ОРГАНІЧНИМИ ЛІГАНДАМИ - Rusakova, N. V. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2016)
Розглянуті та узагальнені результати систематичних досліджень, що запроваджуються у Фізико-хімічному інституті ім. О. В. Богатського НАН України, які відносяться до розробки методів підвищення ефективності 4ї-люмінесценції у близькій ІЧ-області спектру лантанідів в їх комплексних сполуках з органічними лігандами різних типів.