ЕЛЕКТРОКАТАЛІТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ОКСО-ПОРФІРИНУ ТА ЙОГО КОМПЛЕКСІВ 3 Fe(III), Co(II) В РЕАКЦІЇ ВІДНОВЛЕННЯ КИСНЮ - Dzhambek, A. A.; Dzhambek, O. I.; Blayda, I. A.; Ishkov, Yu. V. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2015)
Методом циклічної вольтамперометрії в лужному розчині досліджено електрокаталітичні властивості 10,15,20-трифеніл-1-оксонафто-[2, 3, 4-c,d]- порфірину та його комплексів з Fe (III), Со (II) у складі повітряних газодифузійних електродів. Виявлено вплив різних режимів електрохімічних досліджень на I-E-криві в інтервалі потенціалів-0,4-0,7 В (о.р.е.).