КООРДИНАЦІЙНІ СПОЛУКИ 3d-МЕТАЛІВ З ПОХІДНИМИ БАРБІТУРОВОЇ КИСЛОТИ - Koksharova, T. V. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2015)
В огляді проілюстровані різні аспекти хімії координаційних сплук 3d-металів з барбітуратами та сечовою кислотою: склад, будова, фізико-хімічні властивості, можливі області застосування.