Термодинамічні чинники та електрокаталітична активність потрійних сплавів Ni-Ті-V - Andriyanov, A. D.; Kuznyetsova, I. A.; Petrosyan, V. P. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2015)
Показано вплив ентальпійного, ентропійного факторів, зміни енергії Гіббса, а також електронної будові Ni, Ti и V на електрокаталітичну активність потрійних дисперсних сплавів Ni-Ti-V Встановлено, що наявність максимуму електро- каталітичної активності сплавів Ni-Ti-V при зміні вмісту ванадію зумовлене протилежною дією ентальпійного, ентропійного та електронного чинників.