Координаційні сполуки саліцилатів 3d-металів з 4-фенілтіосемікарбазидом - Koksharova, T. V.; Kurando, S. V.; Stoyanova, I. V.; Samburskiy, S. E. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2015)
Синтезовано координаційні сполуки саліцилатів 3d-металів з 4-фенілтіосемікарбазидом. Вивчені їхні физико-хімічні властивості і будова методами ІЧ-спектроскопії, спектроскопії дифузного відбиття і диференціально- термічного аналізу.