Координаційні сполуки 3d-металів з семікарбазидом - Koksharova, T. V.; Gritsenko, I. S.; Mandziy, T. V. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2015)
В огляді проілюстровані різні аспекти хімії координаційних сполук семикарбазиду з 3d-металами: склад, будова, фізико-хімічні властивості, можливі області застосування.