МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ЗАТВЕРДНЕННЯ ЕПОКСИДНИХ СМОЛ У СФЕРИЧНИХ ШАРАХ - Savin, S.N. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2015)
Запропоновано рішення нелінійної нестаціонарної задачі розрахунку розподілення тем-пературного поля в об’ємі сферичного зразка методом кінцевих елементів на прикладіреакції епоксидної смоли ЕД-20 з поліетіленполіаміном. Виконані розрахунковідослідження залежності температури від часу в екстремальних точках зразків у формікулі. Розрахункові дані зіставлені з дослідними вимірами.