СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗРОБКИ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНИХ КАТАЛІЗАТОРІВ ОКИСНЕННЯ МОНООКСИДУ ВУГЛЕЦЮ РЕСПІРАТОРНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ. ІІІ. НАНЕСЕНІМЕТАЛОКОМПЛЕКСНІ КАТАЛІЗАТОРИ - Rakitskaya, T. L.; Kiose, T. A.; Ennan, A. A.; Djiga А. M.; Volkova, V. Ya.; Golubchik, K. O. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2015)
Проаналізовані оригінальні, опубліковані в 2006-2012 роках роботи в області, розробки каталізаторів низькотемпературного (не вище 100 °С) окиснення монооксиду вуглецю. Серія статей містить у собі інформацію про металеві, оксидні і оксидно-металеві, а також нанесені металокомплексні (дана стаття) каталізатори. Проведене порівняння кращих закордонних і вітчизняних каталізаторів окиснення монооксиду вуглецю.