ХАРАКТЕРИСТИКА АНТРОПОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ ПЕЛОЇДІВ ПРИЧОРНОМОРСЬКИХ ЛИМАНІВ - Nikipelova Е. M.; Mokiyenko, A. V.; Solodova, L. B.; Cimbaluk К. К.; Сioma H. A.; Koyeva, K. A.; Shevchenko, M. V.; Latayeva, A. V. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2014)
Представлено характеристику антропогенного забруднення пелоїдів причорноморських лиманів (Шаболатського/Будакского/, Хаджибейського, Куяльницького та Бурнас). Обґрунтовано необхідність системного еколого-гігієнічного моніторингу лиманів.