СКЛАД І ВІДНОСНА СТІЙКІСТЬ ПРОДУКТІВ КОМПЛЕКСОУТВОРЕНННЯ В СИСТЕМАХ «ОКСИД СІРКИ (IV) – АМІД – ВОДА» - Khoma R. Е. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2014)
Методом рН- і редоксметричного титрування вивчена взаємодія в системах «оксид сірки (IV) – амід – вода». Встановлено утворення молекулярних і аніонних комплексів. Показана залежність стійкості утворених сполук від їх електронних характеристик.