ВПЛИВ ПОПЕРЕДНЬО СОРБОВАНОГО ДІОКСИДУ СІРКИ НА КАТАЛІТИЧНУ АКТИВНІСТЬ НАНЕСЕНИХ КУПРУМ-ПАЛАДІЄВИХ КОМПЛЕКСІВ У РЕАКЦІї НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОГО ОКИСНЕННЯ МОНООКСИДУ ВУГЛЕЦЮ КИСНЕМ ПОВІТРЯ - Kiose, T. A. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2014)
Встановлено негативний вплив попередньої сорбції SO2 на каталітичні властивості нанесених купрум-паладієвих комплексів у реакції низькотемпературного окиснення CO киснем повітря