ЕЛЕКТРОХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СИСТЕМИ АМІНОМЕТАНСУЛЬФОКИСЛОТА – ВОДА - Khoma R. Е. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2014)
Проведені рН– та кондуктометричне дослідження системи аминометансульфо-кислота (АМСК) – вода в області температур 298 – 313 К. Виявлені температурна і концентраційна залежності константи іонізації АМСК та температурна – граничної молярної електропровідності її водних розчинів.