СПРЯМОВАНИЙ СИНТЕЗ РІЗНОЛІГАНДНО- ГЕТЕРОМЕТАЛІЧНИХ КСИЛАРАТОГЕРМАНАТІВ Со(II) З 1,10-ФЕНАНТРОЛІНОМ ТА 2,2’-БІПІРИДИНОМ - Chebanenko, E. A.; Seifullina, I. I.; Martsinko, E. E. (Вісник Одеського національного університету. Хімія, 2019)
Вперше синтезовано та досліджено методами елементного аналізу, термогравіметрії, ІЧ-спектроскопії різнолігандно-гетерометалічні ксиларатогерманати кобальту(II) з 1,10-фенантроліном (2,2’-біпіридином). На основі сукупності результатів фізичних та хімічних методів дослідження встановлено склад та будову отриманих сполук. Запропонована схема їх будови.