СОРБЦІЙНО-ЛЮМІНЕСЦЕНТНЕ ВИЗНАЧЕННЯ МОРИНУ У РОСЛИННІЙ СИРОВИНІ

Автор(и)

  • S. V. Beltyukova Одеська національна академія харчових технологій, кафедра хімії та безпеки харчових продуктів, Ukraine
  • A. A. Bytchkova Одеська національна академія харчових технологій, кафедра хімії та безпеки харчових продуктів, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.18524/2304-0947.2008.12.68740

Ключові слова:

морин, скандій (III), люмінесценція, рослинна сировина

Анотація

Розроблена методика визначення морину, яка заснована на використанні власної твердофазної люмінесценції морину, посиленої в присутності скандію (III). Межа визначення морину на сорбенті становить 510-8 моль/л.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-05-12

Як цитувати

Beltyukova, S. V., & Bytchkova, A. A. (2016). СОРБЦІЙНО-ЛЮМІНЕСЦЕНТНЕ ВИЗНАЧЕННЯ МОРИНУ У РОСЛИННІЙ СИРОВИНІ. Вісник Одеського національного університету. Хімія, 13(12), 91–97. https://doi.org/10.18524/2304-0947.2008.12.68740

Номер

Розділ

Статті